Annex je naselje u centru Toronta. Ovaj kraj je dugo bio poznat kao studentsko naselje, a prema današnjoj statistici ona pruža dom dobro obrazovanim stanovnicima metropole.

Pored toga što raspolaže veoma naprednom kulturnom scenom, ovaj kraj je poznat i po svojim letnjim baštama gde možete da se opustite, popijete kafu i popričate sa svojim prijateljima.

Harvest Kitchen

Ova bašta na otvorenom je savršena lokacija ukoliko želite da organizujete rani ručak sa svojim prijateljima. Pored hlada i zelenila možete uživati u ručno naslikanim muralima, koje krase ovo živopisno mesto.

Big Crow

Da li ste poklonik roštiljanja? Ukoliko jeste, ovo mesto je stvoreno za vas. Sedite za rustični sto neposredno pored prilagođenog roštilja i naručite rebarca i ostale specijalitete ovog fantastičnog restorana.

Duke of York

Ukoliko se odlučite za ovu letnju baštu, možete uživati u svim onim sitnicama koje jedan pub može ponuditi svojim gostima. Ako ste poklonik prvoklasnog piva i načosa, ovo mesto može biti idealno za vas.

20120626-madisonpub-annex

Madison

Ako ste student i raspolažete sa velikim krugom prijatelja, drugova Madison može biti pravo mesto za vas. Letnja bašta koja se nalazi na krovu, može ugostiti i do 200 gostiju a za piće nećete morati da šetate do centralnog šanka, naime raspolaže i sa otvorenim barom.

Green Room

Ova baštica je možda malo skrivenija od očiju, ali to svakako ne znači da je njegovo postojanje tajna. Ušuškan iza samog lokala, ova bašta koja je jedan mali raj sa drvećem i zelenilom vam može ponuditi utočište ako se želite skloniti od svakodnevne gužve. Još jedna prednost ovog mesta je što su otvoreni do 3 sata posle ponoći.

Koje su to bašte gde vi volite da sednete i opustite se za vreme letnjih večeri?

Reply
Share this

Leave a Reply

NAJNOVIJE