Zamislite da možete otići u berbernicu gde možete popiti kriglu hladnog piva dok se brijete ili šišate. A sad prestanite da zamišljate, jer ovakvo mesto postoji!

Ovaj tkz. “muški klub” u Torontu se trudi da zamagli očiglednu liniju između frizerskog salona i bara. Rod, Gun & Barbers je otvorio svoja vrata prošlog septembra, nedugo posle toga što je Jeff James našao ovaj lokal. Osnivač i vlasnik je izvršio ogromna renoviranja i pružio građanima Toronta nešto sasvim novo i neuobičajeno.

Iako se vlasnik ovog lokala nije bavio ovim poslom ranije, on je odlučio otvoriti berbernicu koja će u potpunosti ličiti na ona mesta koja je posećivao njegov otac i deda. Njegova vizija i cilj je da stvori opuštenu atmosferu gde muškarci mogu biti muškarci uz cigaru, alkohol i kvalitetnu uslugu.

20150211-RodandGunBarbershop-590-7

Što se cena tiče, šišanje košta $25 dolara, trimovanje brade je $10, dok brijanje čitave glave košta $30. Međutim, ukoliko želite da doživite ovo mesto na pravi način popijte i kriglu hladnog piva uz šišanje ($30), ili probajte neku od sledećih paketa: “Gentleman” sadrži šišanje, piće i cigaru ($36), “Siesta”, brijanje i R&J cigara ($43), i “King”, koji sadrži šišanje, kubansku cigaru i viski ($60).

Reply
Share this

Leave a Reply

ZANIMLJIVOSTI