Prelep letnji dan, imate slobodan dan a vaši mališani se žele igrati u prirodi? Ovaj park je idealan prostor za bilo kakve porodične aktivnosti.

Andrew Haydon Park se nalazi u zapadnom delu Otave. Smeštena duž reke, u susedstvu sa prelepom marinom možete uživati u pogledu. Ukoliko volite da budete aktivni, ni onda vam neće biti dosadno. Dostupne su vam pešačke i biciklističke staze, tako da čak i jutarnji džoging može da se obavi u ovom parku dok uživate u fantastičnom pejzažu, mini ostrvima, mostićima u samom centru grada.

Ukoliko želite sa svojom porodicom da uživate u obroku okruženi prirodom i zelenilom, ovo je pravo mesto za vas. Piknik stolove možete naći širom parka, a ukoliko želite roštiljati i to je moguće, samo potražite jame koje su namenjene za tu svrhu. Ipak je važno biti obazriv, zato nemojte paliti vatru gde to nije predviđeno.

192267889_324836a545_b

Dok vi odmarate i uživate, vaši mališani mogu da se igraju na igralištima u pesku, koji je donet pravo sa plaža. Ljuljaške, strukture koje su postavljene u skladu sa svim propisima o bezbednosti će biti idealno za one najmlađe.

S obzirom da je park blizu plaže, on daje mogućnost onima koji žele da potamne da se smeste u hlad nekog drveta i uživaju u Suncu sa nekom fantastičnom knjigom u ruci. Ko bi poželeo više od toga?

Moramo napomenuti da se piknik stolovi zauzmu veoma rano, ukoliko je dan lep, zato bi trebali svoj dan isplanirati što pre.

Adresa: Andrew Haydon Park 3169 Carling Ave Ottawa, Ontario

Reply
Share this

Leave a Reply

NAJNOVIJE