Pripadnici MUP u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (20) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom naneo povrede dvadesetdvogodišnjem muškarcu koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako smo ranije preneli, Ivan T. (22) preminuo je noćas u Urgentnom centru, od zadobijenih povreda. Njegovo telo pronađeno je u Ulici dr Ivana Ribara, a mladić je tada još davao znake života. Ivana je okrvavljenog pronašao otac.

– Došao je sa žurke i neko da je pozvao da izađe napolje. Pošto ga nije bilo duže vreme, izašao sam da ga potražim i zatekao sam ga tu na ulici. Sa njim je bio još jedan drugar koji ga je bodrio da izdrži… Nisam ni gledao, samo sam hteo da ga što brže stavimo u auto i da krenemo ka Urgentnom. Verujte da ni sam ne znam šta se dogodilo, očekujemo da to policija reši – rekao je otac ubijenog za “Blic”.

Reply
Share this

Blic online