Klaudija J. (24) iz Samoša, supruga Stevana Š. (32) kog je njen stric Stevan J. ranio pošto je došao u njihovu porodičnu kuću u Opovu i pravio haos želeći da odvede njihovo dete kome je čak u jednom trenutku stavio i nož pod grlo, trpela je nasilje duži niz godina od upucanog Stevana, ali i njegovog oca.

Kako je porodica ispričala u razgovoru sa reporterima “Blica”, Klaudija je od supruga otišla sa decom, jer je saznala da ju je nekoliko puta prevario dok su živeli zajedno.

– Stalno su se svađali, dovodio je druge žene u njihovu kuću, čuli smo da sada ponovo ima drugu ženu i decu sa njom. Ne znamo šta je hteo onda od Klaudije – priča njena rodbina.

Kako još pričaju meštani Opova, sa nekoliko strana se moglo čuti da je bivša supruga ranjenog muškarca često bila fizički zlostavljana dok se nije razvela.

– Tukao ju je muž, ali i njen svekar. Kada je skupila snage, pobegla je od njih i vratila se kod svog oca – pričaju meštani za “Blic”.

Tuča i pucnjava dogodile su se u Trećem novom naselju u kasnim večernjim satima, kada je Stevan Š. došao u kuću bivše supruge da vidi dvoje dece koje je dobio u braku s njom. Međutim, kako tvrde rođaci žrtve, on je nasrnuo na bivšu ženu, a stric je pokušao da je zaštiti. Njen stric Stevan J. tada je reagovao, izvadio pištolj i ispalio dva metka u bivšeg zeta.

Pančevačka policija uhapšila je osumnjičenog Stevana J. i tereti ga za pokušaj ubistva.

– Da li je zaista osumnjičeni hteo da zaštiti bratanicu ili je nešto drugi motiv napada, u stvari pokušaja ubistva, utvrdiće se u daljoj istrazi. Ranjeni muškarac i ranije je dolazio da poseti decu, i nije bilo incidenata. Takođe nije bilo ni prijava nasilja i tokom vanbračne veze i posle nje – saznaje “Blic” od izvora upoznatog s istragom.

Stevanu J. je nakon saslušaja u Višem javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke ili ponovo krivično delo, posebno s obzirom na to da je ranije osuđivan.

Ispostavilo se da za pištolj iz kog je upucao bivšeg zeta, nije imao dozvolu.

Reply
Share this

Blic online