Šok i neverica zavladali su Apatinom posle vesti da su poginule Tanja Beslać i njena ćerka Milica (16), državna reprezentativka u bodibildingu. U kući ove porodice nastao je muk.

Milica Beslać (16), državna reprezentativka u fitnesu, i njena majka Tanja (37) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice, dok je ocu i suprugu Jovi (42), koji je vozio auto, polomljeno rame. U automobilu se kobne noći nalazila i bodibilderka Branislava Jovanović. Udes ni ona nije preživela…

Te kobne nedelje po podne kada se dogodila tragedija, baka i prabaka Ana iz Ulice Miloša Rastovića postavila je sto za večeru čekajući sa praunukom Nenadom (12) svoju porodicu da se vrate sa takmičenja iz Rumunije.

Kada je saznala da ih neće biti za stolom, u šoku je samo legla na krevet.

– Nema više mojih. Čekam samo ćerku Kaću (majku stradale Tanje i baku male Milice) da je još jednom vidim, da dođe iz Italije gde je na privremenom radu. Ja ovo neću preživeti – jada se prabaka Ana komšijama.

TRAGIČNA SUDBINA MLADE ŠAMPIONKE Stravičan udes u Kovačici zauvek je prekinuo NIZ MILIČINIH MEDALJA

Rođena sestra stradale Tanje, Suzana, poznata kuglašica, ne može da izgovori ni reč.

Jovo, Tanjin suprug i Milič otac, u udesu je zadobio povrede ruke i doživotne ožiljke na srcu.

– Nije to sudbina, da je sudbina mene bi odnela. Šta sam bogu skrivio da mi uzme najmilije. Što nije mene, ja sam se naživeo – zapomaže Jovo Beslać ljubeći sliku ćerke i supruge koja uz sveću stoji na stolu.

Ispod stola pas, kućni ljubimac se pokunjio, a Jovo mu kaže:

“Čekao si tvoju Milicu da te pomazi. Kuku meni, šta ću ja u životu bez svoje mezimice.”

Kafanu nazvao “Arija nebeska”

Prijatelji koji su se okupili juče u kući porodice Beslać kažu da su nedavno zakupili kafanu.

– Kakva je to simbolika, Jova je kafani dao naziv “Arija nebeska”… Ima li pravde na ovoj zemlji kada je ovakva sudbina zadesila ovu poštenu porodicu – u neverici dodaje jedan od komšija.

Sahrana majke i ćerke obaviće se u sredu.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI