Ponovo počinje suđenje za ubistvo Saše Joksića u Vraniću avgusta 2015. godine. Zatražena dodatna ispitivanja svedoka i dopuna veštačenja

SUĐENjE za ubistvo Saše Joksića u Vraniću počelo je u ponedeljak iz početka zbog promene sastava sudskog veća, a novi sudija u ovom slučaju Aleksandar Trešnjev rekao je da će dozvoliti kratka uvodna izlaganja. Na sledećem pretresu optuženi Marko Petković i Ivan Asodi trebalo bi da iznesu svoju odbranu.

Dvojica mladića su juče negirala izvršenje dela, a i Asodiju i Petkoviću tužilaštvo stavlja na teret teško ubistvo u saizvršilaštvu. Zamenik tužioca Milana Boričić predložila je da se ispita supruga žrtve, Marijana Joksić i da se dopuni medicinsko veštačenje. Branioci Slobodan Pajović i Dalibor Katančević su predložili da se opet ispitaju Katarina Stanković i Dragan Jovanović, kao i svi oni svedoci koji nisu do sada neposredno ispitani na glavnom pretresu.

PROČITAJTE JOŠ – Tragedija u Vraniću: Izboli ga na smrt jer im je rekao da ne uriniraju u porti!

Advokati su takođe primetili da je veštak davao nalaz, bez uvida u odbranu, jer su se na početku optuženi branili ćutanjem.

Početkom avgusta 2015. Saša Joksić je izboden nožem u crkvenom dvorištu, a teško je povređen Dragan Jovanović. Asodi i Petković su ubrzo uhapšeni.

Reply
Share this

Novosti