Žarko Pavlović (65), vlasnik restorana na brodu “Sava”, ranjen je juče ujutru oko šest sati, kada je u njega pucao navodno Predrag Zarić (45), inače nekadašnji pripadnik obezbeđenja tog lokala i, kako su ga pojedini mediji okarakterisali, pripadnik Radove navijačke grupe.

Osumnjičeni napadač je navodno došao u restoran, seo za sto i tražio da razgovara s vlasnikom.

– Vlasnik je otišao i seo za sto i u nekom trenutku je krenula svađa. Zarić je izgleda bio revoltiran što je izgubio posao, a u jednom trenutku je izgubio kontrolu, izvukao pištolj i njime ispod stola upucao Pavlovića u noge. Novoangažovano obezbeđenje lokala je odmah pritrčalo i zgrabilo Zarića – kazao je izvor.

Obezbeđenje je nakon toga Zarića izvelo ispred kluba i brutalno su ga pretukli.

Kako “Blic” saznaje, do sukoba i pucnjave na splavu došlo je zbog sukoba koji je nastao oko jedne poznate folk pevačice.

Pojedini mediji prenose i da su Zarić i Pavlović bili u sukobu zbog posla obezbeđivanja splava “Sava”.

List “Informer” navodi da su brod “Sava” do skoro obezbeđivali navijači Rada, ali da je Pavlović sa njima prekinuo saradnju. Navodno, jer su počeli da diluju na splavu, pa je angažovao novo obezbeđenje.

Nakon sukoba i Pavlović i Zarić teško su povređeni, i obojica su prevezeni u bolnicu. Kada se malo oporave, obojica će biti saslušani.

Reply
Share this

Blic online