Ahmo Huseinović (60), koji je osumnjičen da je Gordanu Kukolj (37) teško ranio u pekari na Banovom brdu u Beogradu, a potom pucao i sebi u glavu, nalazi se u kućnom pritvoru bez elektronskog nadzora, saznaje “Blic”.

Gordana Kukolj puštena je iz bolnice na kućno lečenje pre oko tri nedelje. U tom periodu pojedini mediji su pisali da je Huseinović nakon saslušanja u tužilaštvu trebalo da bude prebačen u bolnicu u Centralnom zatvoru. Međutim, prema saznanjima našeg lista, on se nalazi u kućnom pritvoru bez elektronskog nadzora.

Podsećanja radi, pucnjava se dogodila 25. oktobra u pekari u Radničkoj ulici oko podneva, kada je naoružani muškarac upao u lokal gde Gordana radi godinama. On je počeo da lomi sve pred sobom, da bi zatim pucao u nju, a potom ispalio hitac sebi u glavu. Čitavu dramu primetili su taksisti koji su se nalazili u blizini i koji su odmah utrčali u pekaru. Taksista je zatekao muškarca u lokvi krvi i sa prostrelnom ranom na glavi s jedne strane pulta, i ranjenu ženu s druge.

– Istrčao je iz pekare i viknuo: “Ljudi, ovde leži mrtav čovek” i onda je njih nekoliko ušlo unutra da pomogne – ispričao je tog dana jedan od svedoka drame za “Blic”. Nekoliko muškaraca pritrčalo je ranjenoj ženi i odmah su je ubacili u automobil i odvezli u bolnicu. Hitna pomoć ubrzo je došla na lice mesta i sanitetom prevezla Huseinovića u Urgentni centar.

Gordana je bila pogođena u glavu i ruke, a Huseinović je zadobio povrede glave. Prema nezvaničnim informacijama, Gordana, koja je udata i ima četvoro dece, i Ahmo su bili u vezi oko tri nedelje. I on je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, najverovatnije, upoznali u pekari, gde je Huseinović bio redovna mušterija.

Prema rečima našeg izvora, Gordana je nakon tri nedelje veze odlučila da ostavi Ahma, jer nije želela da vara i laže muža.

– Gordana, Ahmo i njen muž su se pre nekoliko dana našli i razgovarali o svemu. Ona mu je pred suprugom ponovila da je pogrešila i da s njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak. Međutim, on to nije hteo da prihvati – ispričao je izvor “Blica”.

Ahmo je nastavio da joj šalje poruke, pa je Gordana sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj šalje poruke. Kako nam je nezvanično potvrđeno u policijskoj stanici, ona je rekla da je s Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava, ali na pitanje da li želi da ga prijavi, rekla je da ne želi.

– Zbog toga ne postoji zvanična prijava protiv njega, ali je bila u stanici i raspitivala se šta da radi ako ne prestane da joj piše poruke – kaže izvor “Blica”.

Da je Gordana varala svog supruga, negirale su njene kolegince.

– Naša koleginica Gordana nije varala svog muža, to možemo da garantujemo. Taj manijak je nju dugo proganjao, a pre nekoliko dana ona je ceo slučaj sa svojim suprugom Veliborom i prijavila policiji – rekle su Gordanine koleginice.

One su izjavile da je Ahmo često dolazio u pekaru da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela.

– Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju – objasnile su radnice pekare.

Jedna od radnica dodala je da je sve to postalo toliko nesnosno za Gordanu, da je o svemu obavestila muža i da su samo nekoliko dana pre pucnjave zajedno otišli u policiju da prijave slučaj.

“Gordana je bolje”

“Blic” je stupio u kontakt sa rodbinom Gordane Kukolj, koja takođe živi u Bariču.

– Gordana je bolje i oporavlja se. Za njega ne znam gde je, nismo se raspitivali – rekli su Gordanini rođaci.

BONUS VIDEO: Slučajno otkrio da ga žena vara

Reply
Share this

Blic online