Moja Branka bila je neverovatna žena. Pravi sportista, uvek nasmejana. Proputovala je ceo svet avionom, kojeg sam se ja uvek bojao, a na kraju je nastradala u automobilu.

Drhtavim i teškim glasom ovako priča Zoran Jovanović, muž nastradale šampionke bodibildinga Branislave Jovanović (48).

– Trebalo je tek u ponedeljak da krenu iz Rumunije, međutim, pošto je moja Branka završila sa takmičenjem ranije, a mala Milica nije prošla u finale, dogovorili su se s Miličinim roditeljima i zaputili su se kući dan ranije. Na putu ka kući su nastradali. Očigledno je da je bilo zacrtano i suđeno da se ovo desi – priča Zoran.

Dok pokušava da dođe sebi od tuge, on priča da je njegova supruga, sa kojom vodi bodibilding klub u Barajevu, bila žena čiji će uspesi ostaviti traga u Srbiji.

SVI SU BILI PONOSNI Ovo je POSLEDNJA FOTOGRAFIJA bodibilderke Branislave Jovanović stradale u STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

– Moja Branka bila je 15 puta šampion Balkana. Reprezentativac koji je non-stop pravio velike rezultate. Nedavno se vratila s takmičenja u novoj kategoriji i odmah je napravila odličan rezultat. Žena-sportista koja je bez ljage, nasmejana, uvek spremna da pomogne. Ne postoji osoba koja je nije volela – drhtavim glasom priča Zoran.

Nastradala Branislava ostavila je iza sebe i ćerku Ivanu (25), a Zoran kaže da niko od njih ne može da veruje šta se dogodilo.

Za nastradalu Milicu, koja je bila član njegovog i Branislavinog bodibilding kluba, nesrećni suprug ima samo reči hvale.

– Mala Milica je bila sjajan sportista. Nizala je uspeh za uspehom, a čak je trebalo da dobije i stipendiju. Jedan mladi talenat je iznikao, a tek tako nestao, na najstrašniji način – kaže Zoran.

Branislava i Milica ostvarile su zapažene uspehe u sportu.

– Branislava je bila višestruki prvak na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a Milica je bila višestruki prvak Balkana i državnih takmičenja – kaže Predrag Bićanin, generalni sekretar Saveza Srbije za bodibilding.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI