Telo Aleksandra Halabrina (26) iz Janošika, mladića čiji je nestanak prijavljen 20. marta, pronađeno je u opštini Sopot kada su ga psi jednog čobanina iskopali iz zemlje. Aleksandar je, prema rečima brata, na glavi imao prostrelnu ranu od vatrenog oružja.

– Jedan čobanin je u selu Parcina (opština Sopot) sa psima čuvao koze. U jednom trenutku, kerovi su nanjušili telo i počeli da kopaju. Iskopali su rupu u kojoj je bio Aleksandar. Imao je prostrelnu ranu na glavi – priča za “Blic” njegov brat od tetke.

Aleksandrovo telo poslato je na obdukciju, a porodica sada čeka nalaze obdukcije.

– Najteže je Aleksandrovom mami, mojoj tetki. Ona je samohrana majka, bila je jako vezana za njega, pošto je on sin jedinac. Oduvek je strahovala… Osim majke, ima mene i moju mamu. Niko nije mogao da očekuje da će se ovako završiti jer smo se svi nadali da ćemo ga pronaći živog i zdravog – kazao je potreseni mladić.

Aleksandar je nestao 20. marta, a kako nam je tada ispričao njegov brat, trebalo je da se sastane sa nekim njemu nepoznatim osobama na Banjici. Kerovi Čobanina iz Sopotina telo su pronašli 16. maja.

– Znam da se tog dana sastao sa jednim dečkom. Rastali su se, on je otišao kući, a Aleksandar je oko 15.30 na Banjici čekao nekoga da ka pokupi. Od tog trenutka ništa o njemu ne znamo – kazao je Aleksandrov brat tada.

Ko je tog dana trebalo da pokupi Aleksandra i da li je uopšte do tog susreta došlo, za njegovog brata ostala je misterija.

Reply
Share this

Blic online