Nišlija Vukoman Petrović Vuki (43) iz naselja Branko Bjegović poginuo je juče ujutru kada je na njega, dok je popravljao kamion, pala prikolica koja je bila podignuta na gredama.

Nezapamćena tragedija dogodila se u prepodnevnim satima a telo nesrećnog Petrovića ispod kamiona zatekao je njegov otac koji je krenuo da ga traži.

– Vukoman je podigao prikolicu na grede, a zatim se zavukao ispod nje da bi je popravio. Međutim, od velikog tereta, grede su popustile i prikolica se obrušila na nesrećnog čoveka. Mašina koja je deo prikolice prošla je Pešiću kroz telo – kaže izvor lista “Kurir”.

Petrovićev otac izašao je da potraži sina i zatekao je jeziv prizor.

– Uprkos brzom dolasku lekara, nije mu bilo spasa – dodaje on.

Ispred kuće Petrovića okupile su se juče komšije i prijatelji koji nisu sakrivali suze.

– Vuki je imao građevinsku firmu i kamion i prikolicu je koristio za transport materijala koji je koristio u poslovanju. Taj deo mašine koja ga je ubila nazivaju i “mišolovkom”, jer radi po tom principu da zaklapa. U potpunom smo šoku jer je Vukoman bio na prvom mestu obazriv čovek. Svakog dana je deci, radnicima i prijateljima pričao da strogo paze kada rade jer je sečivo te mašine toliko jako da može da otkine deo tela – kaže jedan od prijatelja.

On kaže da je bio jako vredan i da je uvek vodio o drugima.

Vukoman je iza sebe ostavio ćerku i sina, blizance, koji su nedavno napunili 18 godina.

Reply
Share this

Blic online