U Udesu kod Kovačice nastradale majka i ćerka Tanja (37) i Milica Beslać (16)

U APATINU su u ponedeljak vladali tuga i neverica zbog vesti da su poginule majka i ćerka – Tanja (37) i Milica Beslać (16). Otac i muž nastradalih Jovo Beslać, koji je upravljao automobilom u sudaru, povređen je, ali nije životno ugrožen.

– Molimo vas da nas ništa ne pitate i ne uznemiravate nesrećnu porodicu. Shvatite ih – kratko nam je rekao jedan od Jovinih rođaka.

Nesrećni čovek je sa povredama dovezen kući i, kako smo saznali, jedva plačući progovara. Te kobne nedelje po podne, kada se dogodila tragedija, Ana, baka i prabaka poginulih, postavila je sto za večeru čekajući sa praunkom Nenadom (12) svoju porodicu da se vrati sa takmičenja iz Rumunije. Bliska komšinica priča da je Ana kada je saznala da ih neće biti za stolom, u šoku samo legla na krevet i rekla: “Nema mojih.”

PROČITAJTE JOŠ – TRAGEDIJA KOD KOVAČICE: Kako su stradale reprezentativke Srbije

Tanjina rođena sestra Suzana, poznata kuglašica, ne može da izgovori ni reč. Plače zajedno sa Jovom i njegovim sinom Nenadom, ne verujući da je izgubila najbližu rodbinu.

– Nema reči kojima bih utešila porodicu sa kojom smo sve slave zajedno obeležavali, svaku novu godinu dočekivali. Šta će Jovo sa sinom Nenadom, kako će sami, kakva se to zla kob nadvila nad našim prijateljima – kroz plač kaže prijateljica familije Beslać. O ovoj porodici svi imaju samo reči hvale, vredni, pošteni i uzorni.

PROČITAJTE JOŠ – VELIKA TRAGEDIJA: U teškoj nesreći poginule srpske reprezentativke u bodibildingu

Kako smo nezvanično saznali, sahrana Milice i Tanje obaviće se u sredu, jer je sudija naložio obdukciju njihovih tela.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI