– Samo su mi rekli da je operisan, spremam se da odem u bolnicu, jer brata još vode kao N. N. lice i moram da odnesem njegovu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu, rekao je za “Blic” Stevica A, brat Aleksandra V, koga smo jedinog zatekli u kući na Slanačkom putu, gde je juče u glavu ranjen njegov brat Aleksandar V. (45).

O okršaju pištoljima i dalje svedoče krvave mrlje duž hodnika i u sobi prizemne kuće. Šta se tačno dešavalo još se utvrđuje, a prema nepotvrđenim informacijama, iako su u kući bila dvojica malololetnih Aleksandrovih sinova, uzrasta pet i sedam godina, njega je ranio Igor R, zvani Roki, i to zbog navodnog duga od 400 evra.

Video: “Mog sina su upucali u glavu pred decom zbog 400 evra”

– U to vreme bio sam na poslu, majka mi je samo javila šta se desilo. Zaista ne znam ni ko je taj Roki, priča se da živi negde ovde u kraju. Ne znam ni u vezi čega su se tačno pokoškali. Ono što znam, Roki je dolazio i ranije, dva, tri puta da je pretio mom bratu. Poslednji put pred Novu godinu. Tada je sekirom razvalio vrata, pa je obaveštena i policija – ispričao je Aleksandrov brat po majci.

Stevica je, kako kaže, od Aleksandra pokušavao da sazna zbog čega su se sukobili, da li je u pitanju dug.

– Samo mi je rekao “ne brini, srediću ja to”. Aleksandar je inače, radio kao obezbeđenje. Za Novu godinu je bio angažovan na nekom splavu, a poslednja dva, tri dana nije radio – naveo je Stevica.

Njihova majka Slobodanka, koja je u vreme pucnjave bila u drugoj sobi, preksinoć je za medije ispričala da pre toga sklonila decu.

– Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: “Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki”. I deca su došla kod mene u susednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima. Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi – ispričala je Slobodanka, majka upucanog Aleksandra.

Reply
Share this