Novopazarac Azer A. (34) ubijen je noćas oko 23.30 časova u tuči ispred kafića u Ulici Stane Bačanina u centru ovog grada, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je posle kraće svađe i tuče, nožem u grudni koš više puta ubo muškarac star tridesetak godina koji je potom pobegao.

Azer A. je teško povređen pao na pločnik, Hitna pomoć je ubrzo došla na lice mesta, pokušala da ga spasi, ali bezuspešno.

Policija obavlja uviđaj, a kako nezvanično saznajemo ubica je identifikovan i za njim je pokrenuta intenzivna potraga.

Motivi ovog zločina još uvek nisu poznati.

Neobičan podatak je da se ovo ubistvo desilo stotinak metara od mesta na kojem je koji sat ranije motociklista nastradao u saobraćajnoj nesreći. Međutim, ova dva slučaja nisu povezana.

Motociklista Muhamed D. (20) nastradao je večeras oko 21 sat u stravičnom udesu u Ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara, saznaje “Blic”.

On je udario u automobil koji se iz sporedne Ulice Mehmeda Alibašića uključivao u Ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i zadobio teške telesne povrede.

– Odmah smo priskočili u pomoć, pozvali Hitnu pomoć koja je stigla za par minuta, pokušali su da ga reanimiraju desetak minuta, ali su na kraju samo konstatovali smrt – priča jedan od gostiju obližnjeg kafića ispred kojeg se desio udes.

Pored Muhameda D, na motoru je bio još jedan mladić koji je povređen.

– On je prebačen na hirurško odeljenje Opšte bolnice. U toku je operacija i prema prvim informacijama, on je lakše povređen, van životne je opasnosti – kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U toku je uviđaj, a Ulica Stefana Nemanje je zatvorena za saobraćaj.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI