V.d. direktora Puteva Srbije je istakao da ne može da daje izjave o tom slučaju kako se bi mešao u rad nadležnih organa, koji će utvrditi sve okolnosti te nesreće

V.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak je izjavio danas da su Putevi Srbije dali nalog da se skinu svi saobraćajni znaci na autoputu Ub – Lajkovac, koja nije otvorena za saobraćaj.

Drobnjak je rekao da će nadležni organi utvrditi odgovornost povodom nesreće 12. novembra, kada je automobil ušao na tu deonicu i udario u betonsku barijeru na kraju putu.

Pročitajte još: Nemar na Koridoru 11 odneo i drugu žrtvu

“To je baš velika tragedija, saosećamo sa porodicom Čedomira Jovanović. Jedna barijera – nju džerzi ograda je bila skolonjena na zaustavnoj traci, a pored nje su bile još četiri takve ograde i on je ušao u tu zaustavnu traku”, rekao je Drobnjak odgovarajući na pitanja novinara.

On je istakao da ne može da daje izjave o tom slučaju kako se bi mešao u rad nadležnih organa, koji će utvrditi sve okolnosti te nesreće.

Pročitajte još: Smrt na napuklom i neotvorenom auto-putu!

Drobnjak je potvrdio da su Putevi Srbije obezbeđivali put, ali da ne mogu da sada preko medija utiču na rad nadležnih organa, tužilaštva i MUP-a.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI