Banjaluka — U policijskoj akciji “Logan” uhapšene četiri osobe zbog droge i drugih krivičnih dela. Srpskainfo: Među uhapšenima Novosađanin sa interpolove poternice.

Kako piše taj portal, uhapšenni su S.S.iz Novog Sada, kao i S.S., M.G.i B.Đ. Kako Srspkainfo saznaje, za Novosađaninom je policija iz Srbije godinama tragala zbog teškog ubistva.

Istoga dana po neredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda Banjaluka, a uz saglasnost dežurnog tuzioca OJT Banjaluka, obavljen je pretres stana i druge prostorije koje koristi osumnjičeni S.S, a tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 61 gram kokaina, oko 30 grama marihuane, vaga, više mobilnih telefona, veća količina novca, falsifikovana dokumenta Srbije i Švajcarske i drugi predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku.

Obavljenim operativnim proverama za S.S. je utvrđeno da ima raspisanu interpolovu poternicu Srbije za teško ubistvo, a prilikom kriminalističke obrade, S.S. je izjavio da se na području Banjaluke skrivao oko tri godine koristeći falsifikovane dokumente sa lažnim imenom.

Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da navedena osoba koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom kreće na području Grada Banjaluka.

U ovoj akciji je odužeto više od 10.000 KM.

Uhapšeni M.G. je vojnik u Oružanim snagama.

Reply
Share this

B92 Info