Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti – većinom kasarni i vojnih kompleksa koji više nisu neophodni Vojsci Srbije.

U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, koja je objavljena na sajtu Republičke direkcije za imovinu, neke kasarne prodaju se po sniženim cenama jer na prethodnim pozivima za kupovinu nije bilo zainteresovanih, piše Dnevnik.

Početna cena za vojni kompleks “Bukovac” u Petrovardinu je 121.571,54 evra, a čini ga zemljište površine jedan hektar, 15 ari i 53 kvadratna metra. Na prodaju je i vojni kompleks “Provalija – RRFD Kamenica” u Sremskoj Kamenici, koji čine vanknjižni objekti ukupne površine 778,85 kvadratnih metara. Početna kupoprodajna cena je 460.876,54 evra, prenosi Dnevnik.

Direkcija za imovinu Srbije objavila je i oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini. U ponudi je i katastarska parcela površine 17 ari i 22 kvadratna metra u Irigu. Parcela se nalazi u građevinskom području Ravanica u zoni stanovanja i predviđena je za stanovanje i gradnju porodičnih i višeporodičnih stambenih objekata. Početna cena je 662.281,20 dinar, prenosi Dnevnik.

Reply
Share this

Blic online