Glumica Ana Sakić dugo se nije pojavljivala u javnosti, a naš paparaco sada ju je uslikao na Kopaoniku kako uživa u aktivnostima na snegu.

NAKON ŠTO JOJ SE BRAT UBIO OKRENULA SE RELIGIJI Srpska glumica se dugo nije pojavljivala u javnosti, a evo gde smo je pronašli

Mnogi u prvi mah nisu prepoznali da se iza tamnih naočara krije lepa srpska glumica Ana Sakić, koja se poslednjih godina retko pojavljuje na javnim događajima. Ona je poslednje zimske dane odlučila da provede na skijanju na Kopaoniku, a po njenon izrazu lica vidi se da joj boravak na planini izuzetno prija.

NAKON ŠTO JOJ SE BRAT UBIO OKRENULA SE RELIGIJI Srpska glumica se dugo nije pojavljivala u javnosti, a evo gde smo je pronašli

Ana Sakić je jedna od retkih domaćih glumica koja je ostvarila uspeh i u filmovima holivudske produkcije, a pored uspešne karijere njen život obeležila je velika tragedija. Anin brat izvršio je samoubistvo pre više od jedne decenije, a glumica je ovaj gubitak veoma teško podnela i utehu je pronašla u religiji.

– Ta tragedija je bila za vreme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimir Jevtovića možda i ne bih bila tu gde jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst – ispričala je ona svojevremeno u emisiji “Ekskluzivno”. Još Aninih novih fotografija sa Kopaonika pogledajte u galeriji.

Reply
Share this

Blic online