Pošto pojedini Beograđani, zbog problema u “Pošti” nisu na vreme dobili račune za komunalne usluge, u “Infostanu” su odlučili da izađu korisnicima u susret i produže rok za plaćanje sa popustom do 20. umesto kao što je to uobičajeno slučaj do 15. u mesecu.

– Zbog dešavanja u “Pošti” kasni isporuka računa za “Infostan” pa građani neće moći da uplate obaveze do 15. u mesecu kako bi ostvarili popust. Zanima me šta će uraditi “Infostan” tim povodom – požalila nam se sugrađanka.

Popust koji građani mogu da ostvare iznosi i po nekoliko stotina dinara, te mnogima koji na vreme izmiruju obaveze prilično znači ušteda.

Kako su iz JKP “Infostan” rekli za “Blic”, nije bilo nikakvih problema sa njihove strane, te su oni uredno odštampali i poslali račune “Pošti”, ali je zbog nepredviđenih okolnosti rok za plaćanje ipak produžen.

– JKP “Infostan tehnologije” je produžilo rok za korišćenje popusta od pet, šest i sedam odsto na plaćanje oktobarskih računa do ponedeljka 20. novembra. Naše preduzeće je uradilo obračun i štampu oktobarskih računa objedinjene naplate na vreme, ali je zbog poteškoća u distribuciji računa na kućne adrese korisnika produžen rok za korišćenje popusta kako bi svi bili u mogućnosti da iskoriste pravo na umanjeno plaćanje računa – rekli su iz ovog preduzeća.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI