Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će Grad Beograd ove nedelje podneti krivičnu prijavu protiv Marka Bastaća, predsednika opštine Stari grad.

– Ovako kriminalac Marko Bastać, nažalost još uvek predsednik opštine Stari grad, plaća svoje odbornike i zaposlene u Gradskoj opštini Stari grad, izbegavajući zakon. Kao što možete da vidite firme se menjaju, poslovi su izmišljeni, pa čak na jednom ugovoru piše da će “isplata biti izvršena po dobijanju uplate od opštine Stari grad”. Tako radi ovaj kriminalac koji za ove ugovore dobija ove nedelje krivičnu prijavu od Grada, kao što je već dobio krivične prijave za nezakonito raspolaganje stanovima i imovinom Grada i za uništavanje gradske imovine”, napisao je, između ostalog, na svom Fejsbuk profilu Goran Vesić.

On je takođe, na istom mestu, priložio fotokopije ugovora koji su sklapani tokom 2017. i 2018. godine, ali i najavio da će “Bastać ove nedelje postati predsednik Gradskog odbora Đilasove stranke”.

Bastaća nisu pustili u Skupštinu grada

Marko Bastać je uzvratio tvrdnjama da mu danas ponovo nije dozvoljen ulazak u Skupštinu grada. On je, kako je rekao, između ostalog hteo da “dostavi račun za plaćanje zakupa Velike sale SO Stari grad, koju su u noći između petka i subote zauzeli odbornici SNS i to na 124.800 dinara”.

Reply
Share this

Blic online