Severna granica Sedam kraljevstva koju čini veliki zid od leda i šljunka, večeras je srušena. Zastrašujući Tuđini, mistična i krvožedna bića mračne strane, probila su zid i donela zimu na beogradske ulice. Unezvereni Beograđani nemo su ih posmatrali dok su šetali ulicama, ne znajući šta se dešava…

Stigli su u grad. #GameOfThrones pic.twitter.com/WrCgKcCEKg

Na sreću opasnost nije stigla i do nas, već se radi o kostimiranim junacima kultne serije “Igra prestola” koji su večeras iznenadili prolaznike na ulicama Beograda, kada su krenuli u promotivnu šetnju pred večerašnju premijeru nove sezone.

#GameOfThrones pic.twitter.com/9p9GkLtfFL

Tuđini koji su glavna pretnja za Sedam kraljevstava, oko 18 časova okupili su kod Terazijske česme, gde je postavljen zamak, ispred kojeg je izveden performans susreta kraljice Sersei i kralja zime.

Susret koji smo čekali. #GameOfThrones pic.twitter.com/7WuClK45fj

Pored Tuđina u kostimima su se pojavili i statisti Roberta Batateona, Džejmija Lanistera i Petira Bejliša Maloprstića, a svi su imali strpljenja da se slikaju sa obožavateljima koji su se pojavili u velikom broju sa aparatima i telefonima u rukama.

Da li je ovo zatišje pred buru? #GameOfThrones pic.twitter.com/HoWykvuUsT

Oni su zatim prošetali do Doma omladine gde se njihov defile i završio oko 19 časova, a obožavatelji su ubrzo odjurili svojim kućama kako bi se pripremili za prvu epizodu u novoj sezoni.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI