Vozač S. M. koji je juče uhapšen u Mirijevu, a čiji se nimak dramatičnog hapšenja pojavio i na društvenim mrežama, ušao je u verbalni koflikt sa policijom koja je regulisala saobraćaj u ulici Mirijevski venac, kažu za “Blic” u Sekretarijtu za javni prevoz.

“Po informacijama koje je pribavio Sekretarijat za javni prevoz, juče oko 19:40 sati, vozač S. M. koji je u navedeno vreme radio na liniji 74 (Bežanijska kosa –Mirijevo 3) ušao je u verbalni konflikt sa policijom koja je regulisala saobraćaj u ulici Mirijevski venac. Nakon incidenta, vozač je priveden, a vozilo je ostalo parkirano do dolaska rezervnog vozača u 21:05, kada je saobraćaj normalizovan”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, vozač S. M. je zaposlen u konzorcijumu GP-NP ”Arriva Litas”, u članici ”C&LC” od 13. oktobra prošle godine. Dakle, ovde radi tek tačno tri meseca.

U Sekretarijatu nam kažu da do sada, po izjavi prevoznika, za to vreme nije bilo pritužbi na njegov rad i ponašanje.

Međutim, zbog čega je tačno došlo do konflikta, za sada nije poznato.

Posetimo, vozač autobusa na liniji 74 blokirao je sinoć ulicu u Mirijevu na oko sat vremena, a veliki broj autobusa i automobila je bilo blokrano.

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog OJT njemu je sinoć određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice iz člana 323 KZ.

Reply
Share this

Blic online