U subotu u Beogradu biće održana HR simulacija pod nazivom „Originalni razgovori” čiji je cilj da učesnicima otkrije kako izgleda ceo proces prijavljivanja za neki posao, selekcija i samo zapošljavanje. Na ovom događaju razgovore sa mladima vodiće 20 HR menadžera, a svaki prijavljeni učesnik dobiće priliku da razgovora sa predstavnikom renomirane kompanije za čije delatnosti je zainteresovan.

Simulacije intervjua za posao namenjene su mladim ljudima, studentima završnih i master studija i onima koji prave prve korake u profesionalnoj karijeri sa željom da ojačaju svoje veštine razgovora za posao, kao i apliciranja za njega. Osim kvalitetnih saveta, dobiće analizu obavljenog razgovora i preporuke za unapređenje komunikacionih i prezentacionih veština na intervjuima za posao. Uz to, svi posetioci će ući u bazu kandidata za zaposlenje kod 20 kompanija koje učestvuju a među kojim su i Fondacija „Novak Đoković“, „Direct Media“, „Sitel“, Poslovi Infostud, „Nelt“, „Nordeus“…

Na sajtu originalnirazgovori.org se nalaze detaljne informacije o programu i učesnicima sa opisima radnih mesta za koje zainteresovani mogu da se prijave putem onlajn aplikacione forme. Sve se održava 18. novembra u „Crown Plazi“.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI