Dok su šetali Sava promenadom, naši reporteri zapazili su na dečjem igralištu i jedno poznato lice – gradonačelnika Sinišu Malog.

Ovoga puta nije nadgledao radove “Beograda na vodi”, niti je davao izjave za medije. Nije imao odelo ni kravatu, a društvo mu je pravila jedino ćerkica Lola. I sa nje nije skidao pogled.

Nasmejan, pridržavao je ćerku za glavicu dok je živahno izvodila egzibicije na spravama. Trčkarala je levo-desno, isprobala svaku penjalicu i klackalicu, a tata ju je u stopu pratio.

I dok smo ih posmatrali činili su se kao nerazdvojan dvojac. Kad ne bi bila obuzeta penjanjem, klackanjem i veranjem, Lola bi se začas našla u tatinom zagrljaju.

Oprobali su se u svim disciplinama i nije im ponestajalo snage. Naprotiv, bili su sve veseliji i razdraganiji. Malo bi proćaskali, a onda se ponovo našli u akciji.

I dok su bili u tom svom svetu na druge nisu ni obraćali pažnju. Bitni su im bili samo osmesi i zagrljaji. A tata kao tata, prepustio se igri i kao da je zaboravio na vreme. Neki trenuci su, ipak, neprocenjivi.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI