Radovi na rekonstrukciji Bore Stankovića zbunile su vozače koji su upravo ovu ulicu koristili kao alternativni pravac zbog radova u Bulevaru oslobođenja, te se tu stvaraju velike gužve, poručuju taksisiti.

– Nisu preterano velike gužve, ali polako počinje popodnevni špic. Deonica puta od Novog Beograda prema Autokomandi, stvaraju se manje gužve i povećava se intenzitet saobraćaja, kao i potez od Mihajla Pupina, preko Brankovog mosta, do Terazijskog tunela – kažu iz Beogradskog taksija.

Kako dodaju u toku su i uobičajene gužve u Takovskoj uzbrdo, od Cvijićeve do Trga Nikole Pašića.

– Sada su nastale nove gužve jer su počeli da rade Ulicu Bore Stankovića. Ta ulica je jako uska, a i to je bio jedan od alternativnih pravaca da se obiđu radovi u Bulevaru oslobođenja. Dakle, sva vozila koja su išla Nebojšinom i Braničevskom ulicom ulazila su u Ulicu Bore Stankovića dalje prema Slaviji. Sada je nastao haos, otkako su počeli radovi. Jedino ostaje da se ide preko Neimara, preko gradića Pejton i preko Ulice Maksima Gorkog. U okolnim, mali ulicama je takođe gužva – poručuju iz Beogradskog taksija.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI