Pripadnici policijskih jedinica opkolili su zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu, večeras oko 21 sat, a akcija je završena oko 22.40. Kako saznajemo, oni su tragali za Vladimirom Šaranovićem (40) koji se sumnjiči da je pre gotovo dve godine ubio advokata Vladimira Zreleca.

Ispred zgrade je bio veliki broj naoružanih pripadnika policije, ali oni nisu pronašli Šaranovića.

PODLEGAO POVREDAMA Umro Vladimir Zrelec, advokat upucan na Vračaru

Kako navode u MUP-u, za njim je u toku intenzivna potraga i pozivaju građane da im, ukoliko imaju saznanja o Šaranoviću jave na broj 192 ili 064-892-31-26.

– Videli smo policiju, ali ne znamo ništa o tome zašto su tu, jer neće ni da nam kažu šta se događa. Mi smo uglavnom u stanovima, a moja supruga je oko pola deset normalo ušla u zgradu – rekao nam je jedan od stanara zgrade.

Prema rečima stanara, policija je pretraživala sve stanove, a nekoliko osoba je tokom akcije privedeno. Snage reda na lice mesta došle su u neobeleženim automobilima.

Advokat Vladimir Zrelec ranjen u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije je podlegao povredama u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI