U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Upucavanje se, prema njenim rečima, dogodilo u 00.15 sati, a ranjeni muškarac je sa teškim povredama prevežen na reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.17 kod Avalskog skretanja na kružnom putu, lakše su povređene dve muške osobe (63, 33) i žena (62), koji su pregledani na licu mesta.

“Na autoputu Beograd-Niš u 20.38 desila se saobraćajna nesreća, ali niko nije zatečen” na mestu nesreće, kazala je Nada Macura.

Muškarac (47) i žena (26) lakše su povređeni na putu za Ripanj u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 22.30.

Na zrenjaninskom putu lakše su povređeni muška i ženska osoba stari 23 godine u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko jedan čas iza ponoći.

“U ulici Ilije Čavića 10b u Železniku nešto posle ponoći mladić (23) zadobio je prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, nakon čega je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar”, rekla je agenciji Beta Nada Macura i dodala da on, međutim, nije u životnoj opasnosti.

Hitna pomoć obavila je noćas 112 intervencije, od čega 19 na javnom mestu.

“Od hroničnih bolesnika svi su se javljali, najviše astmatičari i srčani bolesnici”, rekla je Macura.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI