Slaba kiša je i ovog popodneva izazvala velike zastoje na svim većim saobraćajnicama i mostovima u prestonici. Vozila mile na auto-putu, Gazeli, Autokomandi, kao i na Branovom i Pančevačkom mostu u oba smera, javljaju beogradski taksisti.

– Zbog kiše i vremenskih uslova gužve su u jednom i u drugom pravcu, kako su nam javile kolege. Vozila se sporo kreću na auto-putu, na Autokomandi, a ništa bolje nije ni na Trgu Slavija – kažu iz Žutog taksija i dodaju da se posebno veliki zastoji stvaraju i kod autobuske i železničke stanice gde ranije nije dolazilo do čestog kolapsa.

Gužve su, kako kažu taksisti, i na mostovima, pre svega, na Brankovom i na Pančevačkom u oba smera, ali i na Gazeli. Jedva prohodna je i Takovska ulica u oba smera, posebno u smeru ka gradu gde vozila bukvalno stoje.

Nešto manji zastoji su i u Bulevarima Mihajla Pupina i Milentija Popovića u smeru ka gradu, dok se pravi kolaps stvorio na Trgu Nikole Pašića gde autobusi i ostala vozila čekaju i po nekoliko minuta kako bi nastavili dalje.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI