Gužve u gradu ne jenjavaju ni satima nakon popodnevnog špica! Na Autokomandi vozila mile u pravcu ka Dedinju, Bulevar oslobođenja je zatvoren za sva vozila, a ne može se ni do Trošarine do Autokomande, javljaju taksisti.

– Saobraćaj je blokiran u širokom krugu oko stadiona “Rajko Mitić”, a ceo grad trpi zbog toga. Ustanička je prebukirana, i to ne u pravcu ka Autokomandi, nego ka Konjarniku, a automobilima je potrebno i preko 40 minuta da pređu razdaljinu od Južnog bulevara do Dušanovačkog mosta. Gužve su i na auto-putu u pravcu ka gradu – kažu taksisti.

Kolone vozila zauzele su svaki pedalj u Jurija Gagarina, dodaju oni.

– U Jurija Gagarina kolapsi su u svim trakama. Problematično je i na potezu Bulevar Mihaila Pupina – Milentija Popovića, u smeru ka Ušću, dok je druga traka skoro prazna. Na Pančevačkom mostu mili se u pravcu Bogoslovije – javljaju taksisti.

Saobraćaj se zasada odvija normalno u samom centru grada, to jest na Trgu republike, Slaviji, u Takovskoj ulici, Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, kao i na potezu Terazijski tunel-Brankova ulica-Brankov most.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI