Gužve u gradu ne jenjavaju ni satima nakon popodnevnog špica! Na Autokomandi vozila mile u pravcu ka Dedinju, Bulevar oslobođenja je zatvoren za sva vozila, a ne može se ni do Trošarine do Autokomande, javljaju taksisti.

– Saobraćaj je blokiran u širokom krugu oko stadiona “Rajko Mitić” i u svim okolnim ulicama je kolaps. U ulicu Ljutice Bograda i Bulevar oslobođenja od kružnog toka do “Marakane” – neka ne ulazi ko ne mora. Zastoji su i u drugim delovima Dedinja, te su se kolone stvorile i u Teodora Drajzera, Neznanog junaka i u Crnotravskoj. Na sve načine ljudi pokušavaju da stignu do stadiona – kažu taksisti.

Ustanička je do skoro bila prebukirana, i to ne u pravcu ka Autokomandi, nego ka Konjarniku, a automobilima je potrebno i preko 40 minuta da pređu razdaljinu od Južnog bulevara do Dušanovačkog mosta.

Nakon što se popodnevni špic odužio na skoro četiri sata, saobraćaj je počeo da se normalno odvija u većem delu grada. No, taksisti kažu da je to samo zatišje pred buru, te da Beograđane novi kolapsi očekuju po završetku utakmice.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI