Nakon spektakularnog dočeka Nove godine upriličenog 31. decembra na više gradskih trgova i okupljališta, Beograđani će 2018. godinu po starom pravoslavnom kalendaru i večeras dočekati na više lokacija u prestonici.

“Miligram” i Dženan Lončarević na Zvezdari

Na platou ispred Gradske opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77) od 20.30 sati počinje doček Srpske nove godine, a tim povodom nastupiće grupa “Miligram” i poznati pevač Dženan Lončarević.

Program će voditi Milan Kalinić, a ulaz je besplatan.

Vatromet kod Hrama

Tradicionalno okupljanje ispred Hrama Svetog Save na Vračaru uoči dočeka pravoslavne Nove godine neće izostati ni večeras.

ČASTILI SE ZA NOVU GODINU Redovi u Dorćol placu za praznički ručak, svi hteli da probaju VOLA NA RAŽNJU

I ovog puta na svetosavskom platou biće organizovan vatromet, a sa služenjem Molebana za ulazak u Novu godinu počeće se pola sata ranije, odnosno u 23.30.

“Veseli Božić” na Savskom trgu

Vredan pomena je i program za mališane priređen na Savskom trgu u okivru manifestacije “Veseli Božić”. Najmlađe posetioce će zabavljati klovn Pera, animator, mađioničar i Diznijeve maskote, dok će za odrasle od 17 sati pa sve do ponoći biti priređen bogat muzički program u kojem će se smenjivati rok, pop i džez žanrovi. I na ovom mestu ulaz je besplatan.

Folk pevači u kafanama širom grada

Prema najavama, večerašnji gosti hotela “Jugoslavija” veseliće se uz pesme Peđe Medenice i to po ceni od 25 do 35 evra po osobi, dok će u “Teatru”, gde se ulaz naplaćuje 500 dinara nastupati estradna umetnica Sandra Afrika.

U “Gotiku” se, uz besplatan ulaz i regularne cene očekuje nastup Milice Pavlović, a u “Dragstoru” će željni dobrog provoda doček proslavljati sa Leksington bendom, uz plaćanje ulaza u iznosu od 10 evra.

ZATVOREN BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Trase gradskog prevoza biće izmenjene sve do ranih jutranjih sati

S druge strane, oni željni nešto drukčijeg, romantičnijeg zvuka, svoje mesto i ove godine mogu pronaći u Skadarliji, gde će se ponoć iščekivati uz zvuke tamburaša, kako i dolikuje ovoj boemskoj četvrti.

Mladima posebna zanimljiva svakako je i žurka koja će se organizovati na Sajmu, a na kojoj će se puštati domaći i strani hitovi sa početka milenijuma – popularni “zabavnjaci”. Ulaz se naplaćuje 500 dinara.

Reply
Share this